Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 2873 păreri

Malina A

Super puf

Imi place foarte mult puful achizitionat. Am apreciat faptul ca am putut sa aleg culoarea dorita chiar daca aceasta nu era in stoc, termenul de fabricatie si livrare fiind foarte rezonabil (7 zile). Se vede si se simte ca materialele folosite sunt de o calitate superioara, iar consultantul cu care am discutat a fost foarte amabil si mi-a raspuns tuturor intrebarilor avute. Recomand cu tot dragul!

Părere pentru: Fotoliu Para adolescent

Monica

Încântată de fotolii

Apreciez promptitudinea. Am fost foarte incantată când le-am primit, în 3 zile. Fotoliile sunt așa cum mi le-am dorit, colorate, vesele și confortabile.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco

Giulia

SUPER

Super multumita de achizitie :-). E al treilea fotoliu comandat, se comporta foarte bine la exterior, culorile sunt rezistente, materialul la fel. Recomand cu incredere.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Dana

Super

Din pacate 100l nu au fost suficienti pentru a umple integral un fotoliu de dimensiune medie cred eu. Voi mai comanda cu siguranta ca sa completez. Singurul downside in rest ar fi ca se electrizeaza putin.

Părere pentru: Perle reumplere

Dorina

Parerea mea

Este un puf nu prea pufos(este cam indesat,dupa parerea mea,dar poate dupa un timp,va deveni mai maleabil)dar pare foarte rezistent si bine cusut.Culoarea este foarte frumoasa.Un copil cu varsta cuprinsa intre 3-10 ani,se poate simti bine pe el.

Părere pentru: Fotoliu bean bag Vela L

Georgiana Voicu

Super atmosfera

Pufurile au fost super si au creat o atmosfera absolut minunata si colorata.Erau foarte curate si arătau ca noi , viu colorate.
Singurul neajuns este faptul ca in nici unul dintre documentele primite nu s-a menționat garanția ce trebuie plătită înainte de ridicare, iar dupa predare a trebuit sa sun ca sa imi fie returnata garanția.

Părere pentru: Inchiriere fotoliu puf Para

Mihai

Calitate si seriozitate

Foarte seriosi si fotolii de calitate superioara! Materialul din care sunt facuti pufii, este unul de calitate superioara. As recomanda oricand

Părere pentru: Inchiriere fotoliu puf Para

Andreea

Excelent

Am achizitionat online 3 fotolii minge tenis XL si suntem foarte multumiti de cum arata, comanda a decurs usor, livrarea s-a facut rapid, fara niciun incident.

Părere pentru: Fotoliu minge tenis XL


ANDREI

Fotoliu puf XL

Material care pare foarte rezistent,dar si confortabil,dimensiune ok pt un adult.

Părere pentru: Fotoliu Para XL


Amalia

Excelent

Culoarea este foarte frumoasa și materialul este catifelat. Pernita este moale și confortabila. Faptul ca poți face pe orice dimensiune e ceea ce m-a făcut sa comand de la ei.

Părere pentru: Saltea burete


Simona

Îmi place

Fotoliul este confortabil. Culoarea este frumoasă. Materialul este de calitate. Livrarea a fost rapidă.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Vera Ana I

Ok

Produs bun, ambalat corespunzator, livrare rapida! Nu cred ca iti mai doresti altceva de.la asta! Foarte multumita de culoare si material.

Părere pentru: Fotoliu Para XXL

Vera Ana I

Perle

Le-am cumparat pentru a reumple/completa un puf cumparat tot de pe acest site cu ceva vreme in urma! Produs bun, ambalaj corespunzator, livrarea rapida!

Părere pentru: Perle reumplereLuminita Andries

Perne gradina

Pernele comandate sunt exact asa cum le-am dorit, la calitatea asteptata. Faptul ca poti urmari comanda pe site este un plus.

Părere pentru: Perna spatar