Puf Lazy XXL

Lățime 140 cm
Lungime 180 cm
Garanție 3 ani
Retur30 zile
TransportGRATUIT

450 lei

În stoc - expediere imediată vezi când ajunge

- +

Asistenta specializata 0721 337 861
Personalizare fotoliu puf

Personalizare fotoliu puf

Poti personaliza acest puf cu logo, text sau imagine
de la 30 lei
 
Descriere Puf Lazy XXL

Descriere Puf Lazy XXL

Puf-ul Lazy este salteaua dorita de toata lumea. Este foarte mare si poate fi folosita si ca fotoliu bean bag. Asa cum este si numita, poate fi incadrata in zona dumneavoastra de lazy. Aceasta saltea bean bag poate fi pozitionata in mai multe pozitii, in asa fel incat, sa va formati culcusul sau sezutul dorit.

Datorita dimensiunii ei generoase, poate fi folosita si de doua persoane. Selectarea husei interioare optionale va permite sa puteti spala husa puf-ului atunci cand doriti o igienizare. Salteaua este prevazuta cu arici la unul din capete pentru a face mult mai usor procesul de scoatere a husei.

Putem produce acesta saltea puf in trei dimensiuni si diferite variante de culori dintr-un material ce imita textilul in proportie de 99%, material impermeabil si rezistent la ultraviolete, made in Germany si garantie 3 ani. Daca doriti sa incadrati acesta saltea in stilul clasic modern putem sa o facem si din piele ecologica. Va doriti o saltea unica? Noi o personalizam asa cum doriti cu poza, logo sau text.

Păreri despre Puf Lazy XXL

4,33/5
Notă bazată pe 3 păreri
(4/5)
dec 23, 2019

Achiziție verificată

Multumit

Eu am cumparat versiunea nylon structurat + husă interioară, iar inainte sa scot o parte din umplutura, era putin prea tare. Acum este ok. Per total, mi se pare ok.

(5/5)
iun 25, 2019

Excelent

Este foarte confortabil. Se poate dormi in el.

(4/5)
iul 9, 2017

Achiziție verificată

Puf xxl

Este mai degraba o saltea comoda, are o dimensiune mare, poate fi folosita si ca fotoliu insa cu un pic de efort

Fabrica de pufi iul 10, 2017
Va multumim pentru parerea acordata. In cazul in care constatati ca puful comandat este un pic mare pentru statura dvs. puteti sa il returnati si sa il schimbati cu un puf de dimensiuni mai mici.