Taburet Cub L

Înălțime 45 cm
Lățime 45 cm
Lungime 45 cm
Garanție 3 ani
Retur30 zile
Estimeazacost
Personalizare fotoliu puf

Personalizare fotoliu puf

Poti personaliza acest puf cu logo, text sau imagine
de la 40 lei
 
Descriere Taburet Cub L

Descriere Taburet Cub L

Taburetul puf cub se incadreaza perfect in spatiul minimalist, fiind necesar atunci cand aveti nevoie de un mic puf care sa ofere confort. Mini puf-ul are forma patrata si poate fi depozitat cu usurinta in orice spatiu. Este ideal pentru incaperi mici sau petreceri. Acest taburet din puf va ofera posibilitatea depozitarii pe verticala intr-un colt sau debara .Mic si patrațos, acest mini fotoliu va indeplini cerintele celor mici, pe acest puf se pot juca sau citi o carte.

Acest taburet este disponibil in momentul emiterii comenzii, in doua dimensiuni si in functie de spatiul disponibil. Bean bag-ul patrațos este umplut cu perle de polistiren, fiind usor de transportat si mutat. Este foarte usor de igienizat datorita husei detasabile optionale. Husa se scoate prin partea inferioara a fotoliului si se poate spala la masina. Siguranta copilului dumneavoastra este importanta pentru noi!

Avem un sistem unic de blocare al fermoarului prevazut cu autoblocare. Fiind produs dintr-un material impermeabil rezistent la ultraviolete ce imita textilul 99%, material Made in germany, Garantie 3 ani, pretandu-se atat pentru interior cat si exterior. Pentru un plus de eleganta putem produce acest taburet si din piele ecologica. Acest taburet poate fi personalizat cu logo/text sau imagine.

Păreri despre Taburet Cub L

5,00/5
Notă bazată pe 2 păreri
(5/5)
iun 16, 2018

Achiziție verificată

Taburet Club L

Forte multumita. Livrare rapida, produs de calitate, foarte bine finisat!

(5/5)
sep 13, 2017

taburet

Am achizitionat 2 taburete pentru o sala de jocuri.Pot spune că sunt foarte mulțumit de achiziție,sunt la fel ca și în poză.Preț bun,deservire ireproșabilă.