Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 2873 păreri

Gabriela

Puf pufos

Pot sa spun ca livrarea a fost super, chiar mai repede decât se prevedea, a venit ambalat în 2 saci imenși dar fără probleme. Puful pare bine făcut, materialul e plăcut chiar dacă nu am găsit nu anta dorita pe catifea și acesta e plăcut. Culoarea e fix ce așteptam. Mulțumesc fabricatorilor de pufoseni

Părere pentru: Fotoliu Para XL


Ramona H

Seriozitate si profesionalism

Foarte mulțumiți! Fotoliul arata exact ca in descriere , fetita mea a fost super încântată, îl adoră! Livrarea rapida , confirmare prin telefon a comenzii , racomand cu drag!

Părere pentru: Fotoliu Para adolescent


Radu

foarte multumit

Am cumpărat doua fotolii para xl pentru camera copiilor, varianta cu husa, sunt foarte mulțumit de ele, la fel şi copiii. Sunt neasteptat de pline şi foarte comode.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Pop Anca

Minunate

Produsele achizitionate sunt pentru coltul calm al unei grupe mijlocii din gradinita noastră.Copiii au acum un spatiu relaxant în care să se simtă confortabil.

Părere pentru: Fotoliu Mini Para


Florin

Super produs / super echipa

Foarte multumit de calitate material, pare genul ‘last forever’, am fost sa il ridic personal de la depozitul lor, echipa super profi! Strongly recommended!

Părere pentru: Fotoliu Para XL


Petruta F

F buna

Acum puful este ca atunci cand l am cumparat. Se tasase destul de mult fiind folosit zilnic de persoane peste 70 kg. Multumesc.

Părere pentru: Perle reumplere

Mihaela Stăncescu

Exact ce trebuie

Foarte bun, cusăturile bine făcute, confortabil! Comand încă unul!

Părere pentru: Fotoliu Para XL


Stefan

Super ok

Un puf de calitate, foarte multumit. Pisicile nu sunt interesate sa-si bage ghearele in el :) copilul super incantat

Părere pentru: Fotoliu Para adolescent

GHIORGHE DANA

Face toți banii!

Nu am încă imagini pentru ca fi oferit cadou. Din ce am văzut pana acum, materialul e bun. Este ceea ce apare în poză. Apreciez și rapiditatea cu care a fost expediat coletul și faptul ca am fost sunată pentru verificări.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco