Puf Full Print

Înălțime 25 cm
Garanție 2 ani
TransportGRATUIT
Fisiere acceptate: .jpg, .gif, .png, .zip, .cdr, .ai, .eps, .pdf
loader

315 lei

La comandă - livrare în 2-3 zile

- +

Asistenta specializata 0721 337 861
 
Descriere Puf Full Print

Descriere Puf Full Print

Fiecare persoană sau firmă are nevoie din când în când de o nouă identitate. Noi, lucrând cu cele mai noi tehnologii pentru a obține un efect maxim, dar și a putea satisface chiar și cele mai exigente cerințe, îți putem personaliza Puful mult visat cu imaginea pe care ti-o doresti.

Fie că este un eveniment indoor sau outdoor, fotoliile full print bean beags pot fi ideale. Personalizarea fotoliilor este realizată prin tehnologia Full Print, oferindu-ți posibilitatea de a-ți prezenta firma într-un mod unic, plin de emoție si admirație.

Pufii noștri pot oferi clienților tăi atât relaxare cât și bucurie.
Ai un proiect care vrei să fie unic și inedit, nu ezita să ne contactezi.


Detalii tehnice print:

Pentru ca printul personalizat să beneficieze de cea mai bună calitate te rugăm să ne furnizezi de preferat imagini de tip vector sau imagini cu o rezoluție de minim 8 megapixeli (3264x2448px).

Păreri despre Puf Full Print

5,00/5
Notă bazată pe 1 părere
(5/5)
mar 18, 2019

Achiziție verificată

perna full - print

Perna full - print este o super modalitate de relaxare, distractie si chiar marketing. Atrage toate privirile si devine punctul de interes al biroului, standului ori camerei tale. Comoda, realizata profesionist si imbinand utilul cu placutul, este cu siguranta exemplificarea raportului perfect calitate - pret" - Echipa infO(1)Robotics - Un client multumit :)