Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 2873 păreri
Anemona S

50 l

Calitate foarte buna. Mi-au ajuns sa umplu bine un puf. Livrare prompta. Voi continua sa comand pe acest site.

Părere pentru: Perle reumplere

George B.

Conform descrierii

Puf de calitate, material ce pare rezistent, dimensiune generoasă, culoare conform descriere produs.
La 105 Kg e confortabil

Părere pentru: Fotoliu Para Iris XL


Raluca

Foarte multumita

Am fost foarte mulțumită de calitatea puf-ului achiziționat. Livrarea a fost promptă și am primit exact ce am comandat!

Părere pentru: Fotoliu Para adolescent

Andrei Ivan

Remarcabil

In vria necesității de achiziție rapida a 2 pufi, cu destinația de cadou, am avut bucuria reconfortantă sa interacționez cu 2 domni din cadrul prăvăliei de pufi!
Primul, a aflat din 3 întrebări cam ce as avea eu nevoie de fapt si m-a sfătuit asupra unui model care sa fie potrivit ( si care, fără discuție, chiar este exact ceea ce îmi trebuia ) si care, nota bene, era cu 20 % mai ieftin decât ceea ce alesesem eu.
Al doilea, pentru ca am ales sa ridic personal pufii, este cel care se ocupa de depozit si care m-a anunțat telefonic si foarte haios ca mi-a pregătit comanda ( asta întâmplându-se in maxim 2 ore după ce o plasasem ), aspect in sine remarcabil, iar când am mers sa iau pufii a fost plin de solicitudine si de bucuria reala de a ajuta!
Uitam, adesea, ca, finalmente, companiile sunt făcute din oameni, iar Senzațiile pe care ni le crează, deciziile de cumpărare, sau nu, sunt rezultatul interacțiunii acestora cu noi!
Astfel, as vrea sa ii onorez si sa salut atitudinea acestor oameni, indiferent cine sunt ei in organigrama firmei: domnilor, va mulțumesc si aveți aprecierea si respectul meu pentru cum înțelegeți sa va puneți in beneficiul unui semen, vremelnic client!
Despre pufi: excepționali, din perspectiva funcțională, estetica si de confort!

Părere pentru: Fotoliu Confort

Criatina S

Super produs

Sunt la al 3 lea puf achizitionat de pe acest site. Usor de splat si intretinut. Se poate achizitiona extra umpltura atunci cand e nevoie. Un produs exact ca in descriere. Livrare rapida.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Tonu Irina

puf verde

Pot spune ca este fix ca in poza. Cusaturile si fermoarul foarte bine facute.Culoarea arata fix ca in descriere. Credeam ca este micut si chiar ma gandeam sa iau varianta xxl, insa este maaare.Acum la inceput pare putin rigid continutul, insa stiu ca se mai inmoaie.

Părere pentru: Fotoliu Para Iris XL


Briglezan Loredana

Fotoliu para

Produsul este exact ca în poze.
Băiețelul meu îl adora.
Recomandam acest fotoliu.

Părere pentru: Fotoliu Mini Para


Alina Dumitrache

Cool!

Am cumpărat acest fotoliu, cadou pentru nepoata mea de 10 ani. Arata foarte bine fotoliul și este foarte confortabil. Nepoata mea a fost foarte încântată, a spus ca e cool!

Părere pentru: Fotoliu Para adolescent

Ovreuță Mădălin

Cei mai buni

Sunt mai mult decât mulțumit de calitate și de cât de bine am colaborat cu personalul. Am comandat un fotoliu pară cu personalizare și totul a fost atât de ușor, am fost sunat despre cum mi-aș dori sa fie scrisul și am fost mai mult decât plăcut impresionat de cum a ieșit în final. Recomand!

Părere pentru: Personalizare


Adriana Moț

Minunat

Mi-am dorit in sala de grupa de la gradinita,un mic colt pentru citit,insa lipsea ceva,acum dupa ce am comandat puful,totul e pregatit! Calitatea maxima,material usor de curatat,confortabil,culori frumoase,comanda a ajuns foarte repede. Sunt foarte multumita,va voi recomanda si colegilor.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco

Craiu S

Raport calitate pret super ok

Este a doua oara cand comand puff-uri de aici, desi le utilizez și outdoor de cele mai multe ori, la evenimente pentru copii, arata foarte bine . Prețurile sunt super ok, un al plus afacere românească, superi amabili și prompți .

Părere pentru: Fotoliu bean bag LunaIonut Badea

Umplere

Foarte usor de umplut dupa ce deslusesti ca gura sacului e mai nare decat husa pe care o ai. Am atasat lipit o sticla de plastic taiata cilindru si totul a functionat perfect.

Părere pentru: Perle reumplere