Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 2873 păreri
MIHAIL TOMA

Exact ce trebuie

Am comandat un fotoliu puf verde, este "zdravăn" cusut, cu husă detașabilă. Cred că va rezista la folosință îndelungată.

Părere pentru: Fotoliu Para XL
Mariana Cristina Bertescu

Execelnt

Frumos, calitativ și a ajuns destul de repede
Copilul a fost foarte bucuros

Părere pentru: Fotoliu puf EcoGabriel Dima

Un puf bun

Putin mai mare decat ma asteptam, dar e de calitate si materialul se muleaza bine pe forma corpului. E comod sa citesti sau sa lucrezi in el.

Părere pentru: Fotoliu bean bag Luna
Cristina Maria Rădulescu

Puf copii

Este super! Comanda a venit foarte repede, iar produsul este super! L-am comandat și pe al doilea!

Părere pentru: Fotoliu puf Eco
GABRIEL ANGHELESCU

Granule poliester

Am comandat un sac de 100L pentru reumplerea unui fotoliu puf. Calitatea foarte buna, fara miros specific in comparatie cu cele din magazinele de bricolaj

Părere pentru: Perle reumplere

Alexandra

Foarte incantata

Fotoliul chiar e XL, adica destul de mare. Suntem incantati de produs. Ma bucur ca am ales optiunea cu posibilitatea de spalare a husei. In felul asta, il folosim fara grija. Este noua "jucarie" a casei. :) Livrare ireprosabila, foarte rapid. Multumim!

Părere pentru: Fotoliu Para XLEmanuel Manole

Foarte multumit

Puful l-am primit cadou, dupa un an am simtit nevoia sa ii fac o umplere. Am cumparat un sac de 50 de L, a fost mai mult decat suficient, puful fiind dimensiunea cea mai mare. Sunt foarte multumit de puf, este foarte confortabil, il folosesc aproape zilnic. Materialul pe care il imbraca este foarte rezistent, a rezistat la tot felul de “intemperii”, oricum se spala foarte bine la masina de spalat.

Părere pentru: Perle reumplere