Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 2873 păreri

Adrian Langa

Conform asteptarilor

Am achizitionat pana acum 12 buc, pentru a doua oara acest model de pufi de aici. Livrare rapida, comunicare buna. Mentionez ca suntem un centru pentru educatie incluziva iar copiii care le folosesc au varste cuprinse intre 7 si 15 ani. Material ok, rezista la murdarire.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco

Alexandra A

Recomand

Pufii sunt foarte usori si culorile sunt identice cu cele de pe site. Eu am avut probleme cu livrarea facuta de Fan Curier, trebuia sa ajunga vineri, dar a ajuns luni dupa program.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Ioli

Excelent!

Am comandat fotoliul para XL. Culoarea arata fix ca in foto! Calitate f buna. Livrare prompta, echipa amabila! Mulțumesc!

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Cristi

Excelent. Recomand

Pufii au fost cred că noi, oricum au fost impecabili. Sunt din material de foarte buna calitate, nu zdrente din alea care se scămoșează și zici că au fost la evenimente cu pisici psihotice. Foarte promti.
Raportul calitate pret excelent.
Din păcate nu au transport si fiind voluminosi, pentru evenimente private e o provocare. :)

Părere pentru: Inchiriere fotoliu puf Para


S

Calitativ si confortabil

Calitativ, confortabil, varianta XL e chiar maare :)
Comand curand
Asistenta pt livrare
Recomand

Părere pentru: Puf Lazy XL

Mihai

Para XL

Ma asteptam sa fie o idee mai mare dar te obisnuiesti cu dimensiunea si sincer, pentru un apartament este cat trebuie de mare. A trebuit sa scoatem cativa 'pufi' din el cat sa fie mai confortabil, iar acum este perfect!

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Radu

Excelent

Am comandat un puf marimea xl, arata foarte bine si este calitativ. Comunicarea cu FAbrica de pufi este foarte buna,personalul foarte amabil.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Doriana S

marfa de calitate

Am primit foarte repede coletul si pot spune ca este exact ce mi-am dorit. Imi este de folos si imi place mult culoarea.

Părere pentru: Taburet Cilindru L


Eugen

Excelent

Am cumparat 2 pufi xxl... Sunt giganti...abia au incaput intr un suv cu scaunele rabatate. Materialul pare f rezistent. Sunt foarte comozi si o persoana de 1.75 se poate cufunda lejer in ei. Recomand.

Părere pentru: Fotoliu Para XXL

Monica Ivan

Excelent: calitate, rezistenta, aspect impecabil.

Produsele sunt atent lucrate, materialele frumoase si rezistente, echipa promta si amabila. Livrarea a fost ultra-rapida, cu tot cu personalizare.
Husele se spala usor, iar personalizarea nu este afectata de spalarile cu masina. Recomand cu toata increderea.

Părere pentru: Taburet Cilindru L

Iulian

Interesant

Perlele cumpărate sunt mai mărunte ca originalele cea ce poate să fie un plus pentru că este posibil ca mărunțirea să fie diminuată și astfel să fie mai rezistente. Perlele originale m-au ținut circa un an până a fost nevoie să fac o reumplere.

Părere pentru: Perle reumplere

Iulian

Super

Este a doua pară de acest tip cumpărată Calitatea s-a păstrat, termen de livrare foarte scurt (o zi) pt. provincie, fiind un termen mai mult decât rapid. Merită colaborat cu această companie.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Luminița D

Confort 100%

Fetița mea a fost încântată de acest fotoliu confortabil! Mulțumiri, Fabrica de pufi!

Părere pentru: Fotoliu puf Eco