Fotoliu minge tenis XL

Înălțime 75 cm
Diametru 90 cm
Garanție 3 ani
Retur30 zile
TransportGRATUIT

275 lei

În stoc - expediere imediată vezi când ajunge

- +

Asistenta specializata 0721 337 861
Personalizare fotoliu puf

Personalizare fotoliu puf

Poti personaliza acest puf cu logo, text sau imagine
de la 24 lei
30 lei -20%
 
Descriere Fotoliu minge tenis XL

Descriere Fotoliu minge tenis XL

Este un fotoliu ce reproduce o minge de tenis, este extrem de confortabil si unic. Avand un design foarte modern reuseste sa se incadreze cu usurinta in orice decor din casa dumneavoastra. Acest puf minge este conceput pentru adolescenti dar poate fi folosit si de adulti datorita croielii unice care se va mula in momentul in care va asezati pe el. La interior, este umplut cu perle de polistiren fiind usor de transportat. Va aduce o pata de culoare camerei fiind foarte relaxant si dorit de toata lumea. Este produs din fasii de material si cusut cu vipusca pentru a rezista timp indelungat celor mai aprige utilizari.

Puteti alege culoarea dorita la vipusca si la material in functie de preferinte. Selectarea husei interioare va face puf-ul mult mai usor de curatat si intretinut. Putem produce aceasta minge in doua dimensiuni din material ce imita textilul 99%, rezistent la ultraviolete si impermeabil.

Materialul este de foarte buna calitate fiind fabricat in Germania cu garantie 3 ani. Acest material poate fi folosit si la exterior. Deasemenea, acest fotoliu bean bag minge poate fi facut si din piele ecologica pentru un design clasic. La cerere putem personaliza mingea mult visata cu imagini, text sau logo.

Părerea ta contează

Fii primul ce adaugă o părere