Fotoliu minge fotbal L

Înălțime 55 cm
Diametru 70 cm
Garanție 3 ani
Retur30 zile
TransportGRATUIT
Oferta speciala

198 lei

220 lei

-10%

La comandă - livrare în 3-5 zile

- +

Asistenta specializata 0721 337 861
Personalizare fotoliu puf

Personalizare fotoliu puf

Poti personaliza acest puf cu logo, text sau imagine
de la 24 lei
30 lei -20%
 
Descriere Fotoliu minge fotbal L

Descriere Fotoliu minge fotbal L

Vizionati meciul echipei preferate intr-un puf foarte comod si relaxant. Fotoliul minge este modern si util in orice locuinta. Fie ca este pentru adolescent sau adult, forma lui ergonomica se preteaza pentru toata familia. Acest fotoliu bean bag poate fi folosit in orice locatie cand aveti nevoie de un fotoliu tip puf relaxant. Mingea de fotbal este produsa in doua dimensiuni in functie de spatiul de care dispuneti in casa.

La interior, acest fotoliu contine perle de polistiren, fiind usor de mutat acolo unde doriti, este confectionat din material rezistent, fie ca doriti sa-l folositi in casa sau pe terasa, el va face fata datorita materialului fabricat in Germania, rezistent la ultraviolete si impermeabil, ce imita textilul 99%. Acest fotoliu poate fi facut si din piele ecologica.

Va puteti baza pe el, oferim garantie 3 ani acestui produs. Fie ca echipa dumneavoastra preferata este Steaua sau Real Madrid puteti personaliza forma de pentagon si puf-ul cu culorile echipei favorite. La cerere, putem adauga si logo sau text pe acest minunat puf.

Păreri despre Fotoliu minge fotbal L

5,00/5
Notă bazată pe 2 păreri
5/5
iul 1, 2020

Produs de calitate!

Produs de calitate, achiziționat în varianta roșu albastru.


5/5
iun 12, 2020

calitativ

Livrare rapida si seriozitate