Cum inlocuiesc umplutura unui puf?

Daca ai cumparat un puf in trecut si ti se pare ca s-a mai lasat, acest lucru se datoreaza tasarii perlelor de polistiren. Tasarea este normala si apare dupa o perioada diferita, in functie de cat de des este utilizat sau de modul de intretinere a pufului.

Nu-ti face griji, nu trebuie sa arunci puful si sa iti iei altul, ci există mai multe opțiuni pentru a înlocui umplutura dintr-un puf:

  • Perle de polistiren: Acesta este materialul clasic folosit pentru umplerea pufilor și poate fi achiziționat din magazinul nostru online, pe Fabrica de Pufi, la sectiunea Accesorii. Este important sa te asiguri că vei cumpăra polistiren de înaltă densitate pentru a evita o noua tasare într-un timp foarte scurt. Iti recomandam perlele de polistiren pe care le folosim si noi deoarece avem o vasta experienta in domeniu si am testat mai multe variante de material.
  • Perne umplute cu pene sau puf: Aceasta este o opțiune mai moale și confortabilă pentru umplerea pufilor. Poti cumpăra perne umplute cu pene sau puf și să le folosesti pentru a umple pufii.
  • Bucăți de spumă de înaltă densitate: Acestea pot fi achiziționate de obicei din magazinele de materiale pentru construcții și sunt o opțiune bună pentru cei care doresc o umplutură mai fermă.

Indiferent de opțiunea aleasă, asigura-te că umplutura este suficientă pentru a umple puful și că este distribuită uniform pentru a asigura un confort maxim. Pentru pufii cumparati de la noi, recomandam ca noile perle de polistiren sa fie adaugate peste umplutura existenta, nu este nevoie sa inlocuiesti complet perlele tasate.

Produse recomandate...

4.94 (230 păreri)
De la 48 lei în stoc

Alte articole