Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 3068 păreri
Gabi

Calitate excelenta

Am cumparat in luna iulie 2020 acest model, utilizat aproape zilnic de persoane cu greutati intre 30-100 kg, exteriorul arata foarte bine, inca e foarte comod dar deja se simte nevoia unui refill, datorita tasarii.
Apreciez foarte mult ca husa se poate spala, avand si sac interior pentru polistiren. Am avut o experienta mai putin placuta cu un fotoliu similar cumparat de la un mare magazin de materiale de constructii, al unor frati din Bacau ;), in sensul ca s-a descusut putin husa si a inceput sa piarda polistiren, tocmai pentru ca nu are doua huse.
Dimensiunea XL mi se pare suficienta si pentru copii dar si adulti de peste 1,8m inaltime si greutate chiar pana la 110-120 kg.
Recomand achizitie sac refill odata cu fotoliul, in cateva luni o sa simtiti nevoia sa mai umpleti, in functie de modul de utilizare.
Avantajul tasarii este maleabilitatea, fotoliul devenind mai usor de configurat in diverse pozitii, cu o sustinere mai ferma sau mai moale a spatelui, in functie de preferinte.

Părere pentru: Fotoliu bean bag Vela XL
Alina Fulger

Superlativ

Recomand! Profesionisti atat in ceea ce priveste modul de comunicare si calitatea acesteia, cat si in ceea ce priveste expedierea si, mai ales, calitatea produsului. Fetita mea este incantata. Fotoliul poate fi cu usurinta folosit si de cei ...mari (noi avem 1.80m).

Părere pentru: Fotoliu ConfortLaura C

Exact ce ne-am dorit

Am achizitionat 2 fotolii si suntem incantati. Culorile au fost exact ca in poze, sunt comfortabile si pentru adulti de 170-180cm si copiii sunt tare incantati de ele.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco

Laura D

super

au livrat imediat (a doua zi), perlele au fost usor de folosit, am umplut fotoliile destul de usor cu o "palnie" din carton, in doi oameni. se pierd cateva pe jos si trebuie aspirate.

Părere pentru: Perle reumplere


Monica

Model para xxi SUPERBE

Buna, am luat două fotolii , unul armi si unul rosu.nu m.am asteptat sa fie asa faine.mari,mari, daca te așezi pe două stai mai comod ca si in pat.calduroase.baietii cu care am vorbit foarte profi.comanda a ajuns în mai puțin de 24 de ore în Baia Mare.

Părere pentru: Fotoliu Para XXLViviana Dinca

Compact și frumos

Acest model este perfect pentru o sufragerie mică, nu ocupa mult spațiu iar culoarea mov arată foarte bine! Foarte confortabil !

Părere pentru: Fotoliu puf Eco

Dan

Minunat

Un produs foarte bun pe care copii l-au indragit imediat si nu se mai satura de a sta pe acest puf

Părere pentru: Fotoliu Mini Para

Matriuc Svetlana

Super!

Sunt foarte multumita de produs, de calitate si la un pret super. Am mai comandat unul

Părere pentru: Fotoliu Confort