Saltea perna burete 60x185 cm

Garanție 2 ani
Retur30 zile
TransportGRATUIT

117 lei

La comandă - livrare în 3-5 zile

- +

Asistenta specializata 0721 337 861
 
Descriere Saltea perna burete 60x185 cm

Descriere Saltea perna burete 60x185 cm

Zi grea la serviciu? Sau poate cartea preferată te așteaptă? Sau dependența de mare, soare nu te lasă în pace? Fă cunoștință cu pernele de burete care vor deveni, în scurt timp, prietenele corpului tău.

Conferă odihna mult dorită pe terasa casei tale sau pe un șezlong confortabil la soare – pernă burete impermeabilă și rezistentă la soare. Confort maxim în spațiul tău personal (interior sau exterior) – perne burete pentru baldachin, perne pentru scaune cu spătar înalt, perne pentru scaune cu spătar jos, scaune cu spătar reglabil, perne bănci, saltele șezlonguri sau perne pentru șezut sau saltele paleți.


Avantajele pernelor noastre?
Confort, diversitate (realizăm orice dimensiune și model, în baza unui proiect sau schiță), huse detașabile și lavabile, materiale rezistente care își vor păstra culoarea mult timp.

Folosim burete cu densitate medie pentru produsele standard, dar, la cerere, putem realiza produse cu burete MemoryFoam sau perne cu burete mărunțit.

Pentru exterior sunt ideale pernele fabricate din nylon structurat (țesătură ce imită textura de bumbac).
Acest material este impermeabil si rezistent la razele solare.

Putem personaliza husa cu logo-ul firmei tale sau cu grafica full print pe toată suprafața. Personalizarea huselor este realizată prin tehnologia Full Print, oferindu-ți posibilitatea de a-ți prezenta firma într-un mod unic, plin de emoție si admirație.

În cazul în care dorești ceva exclusivist, putem confecționa pernele folosind PLUȘ, material foarte confortabil și fin, o țesătură ideală atât pentru interior, cât și exterior (acoperit și ferit de ploaie).


Principalele beneficii ale pernelor de burete „Fabrica de Pufi”:

  • diversitate de culori și materiale;
  • țesături disponibile pe stoc, cu livrare imediată;
  • materiale fine și rezistente, produse în România și Europa, la standarde internaționale;
  • personalizare cu logo sau grafică full print, pentru a-ți crea imaginea pe care o cauți;
  • consultanță gratuită pentru identificarea pernei ideale pentru tine.

Părerea ta contează

Fii primul ce adaugă o părere