Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 2958 păreriStefania Bulboaca

Super fun

Suntem bucurosi deopotriva parinti si copii ca am decis sa achizitionam cei 2 "pufi". Suntem foarte incantati de confortul lor si sunt un ajutor de nadejde de fiecare data cand avem nevoie de un extra-loc la filmul de duminica seara - asa, toata lumea este multumita! :)

Părere pentru: Fotoliu Gogoasa

Daniel Gramada

Comanda 100L

Am comandat 100l de umplutura pentru două fotolii, comanda a venit destul de repede (2 zile), foarte bine ambalata iar cantitatea a fost distribuita in 2 saci a câte 50l ceea ce a fost extrem de convenabil.
Recomand cu căldură.

Părere pentru: Perle reumplere

Banoiu A

Puf aqua

Produsul comandat a fost conform asteptarilor mele: material robust, foarte practic si adolescentin. Recomand varianta cu husa. Va multumesc

Părere pentru: Fotoliu Para adolescent

Adina Popescu

De efect !!

Moale, culoare frumoasa, ergonomic si sper, pt ca abea l-am cumparat, sa fie la fel de rezistent. Cred ca voi mai comanda doua.
Multumesc

Părere pentru: Fotoliu puf Eco


Cristian H

Super multumit

Am mai achizitionat 2 fotolii cred ca acum 7 ani, la fel doar ca erau piele ecologica, am fost foarte multumit. Acum am optat pe nylon, care pare sa fie la fel de rezistent.

Părere pentru: Fotoliu GogoasaSimona

INCANTATI DE PRODUSE

CONFORTABIL, REZISTENT, ARATA EXACT CA IN POZE, COMOD, O DISTRACTIE PTR COPII

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Dobrica Stefan

Comfortabil si rezistent

Extrem de confortabil insa putin cam prea umflata, dar asta e o problema care se poate rezolva usor, de asemenea sunt uimit de cat de rezistent este.

Părere pentru: Fotoliu Para XXLCristian Birladeanu

Recomand

Recomand cu mare încredere achiziționarea acestui fotoliu. Mi l am cumpărat pentru a urmări cat mai relaxat meciurile de fotbal de la tv. Vreau sa spun că uit să mă mai dezlipesc de la tv la cat este de plăcuta șederea. Materialul din care este confecționat este de o calitate foooarte buna. Livrarea s a făcut destul de rapid.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

IUSTINA M

Minunat

Am achizitionat fotoliu Para XL, lila, si suntem foarte multumiti, e foarte comod si usor. Livrarea a fost prompta, a durat 2 zile din momentul plasarii comenzii.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Uilacan Kinga

Recomand acest produs

Recomand sacul in forma de minge , are o calitate foarte buna, frumos executat. Promtitudine, serioziate si amabilitate. Am facut comanda dimineata si produsul mi-a fost livrat de curier a doua zi.

Părere pentru: Fotoliu minge fotbal XL

Ionut Iuga

Fotoliu

Fotoliul nu a ajuns tocmai repede, presupun că din pricina multitudinii comenzilor, însă așteptarea a meritat. Fotoliul este excelent și se potrivește perfect cu mediul meu de lucru.

Părere pentru: Fotoliu Para XL