Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 2873 păreri
Constantin I

in asteptare

inca nu le-am folosit,ieri le-am ridicat de la funcurier dar sunt de laudat pentru onorarea si expedierea comenzii.

Părere pentru: Perle reumplere

Catalin Manole

Livrare rapida chiar daca nu era pe stoc

Comanda a fost livrabila foarte repede chiar daca nu era pe stoc. Culoarea nu e exact ca in poza de pe site dar pe ansamblu sunt mulțumit.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Vasile Mihaela

Super

Am luat mini fotoliu pentru o fetita de 2 ani, e super incantata de el. Îl cara prin toată casa după ea, sare pe el, adoarme pe el. Husa este detașabilă si impermeabila. Super încântați.

Părere pentru: Mini fotoliu copii


Radu

Fotoliu pară

Am comandat un fotoliu pară XL cu husa și este conform așteptărilor:calitate în confecționarea produsului, se mulează după persoana care îl folosește. Este potrivit și pt. un adult la 1,90m. Promptitudine în livrarea produsului (2 zile)

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Anca R

Recomand

Primul puf, roz, de la voi l am primit cadou acum un an. Material, cusaturi f bune, rezistent, confortabil si se curata f usor. Chiar daca se lasa in timp, dupa folosit constant, perlele sunt usor de introdus si sunt ieftine.
Acum i am luat un frate verde si pare aceeasi calitate
Multumesc
:)

Părere pentru: Fotoliu Para XXL


Danieo

Servicii exceptional

Am ales produsul varianta XXL si a fost livrat fara probleme. Am ales varianta fara husa, dar pe viitor voi alege optiune cu husa interioara.

Părere pentru: Fotoliu Para XXL

Elena P

Un produs minunat!

Peste așteptări! Umplut cu un număr suficient de mare de bile de polistiren pentru a fi confortabil, material de calitate, culoarea exact ca pe site, livrare foarte rapidă!

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Elena

Un produs minunat!

Fotoliul este peste așteptări, umplut foarte bine cu suficiente bile de polistiren pentru a fi confortabil, culoarea este fix cea de pe site, materialul este de calitate și nu se scămoșează, iar livrarea a fost extrem de rapidă!

Părere pentru: Fotoliu Para XL

luciu ana

Minunat de Crăciun

Fotoliul este absolut fabulos....culoare, material husă (mi-a plăcut foarte mult), se poate muta foarte ușor...este deosebit de confortabil....Recomand.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Ionut

Livrare foarte rapida

Desi am comandat un sac XXL vineri seara, produsul a fost livrat Luni. Husa protectoare este dintr-un material foarte calitativ, usor de curatat.

Părere pentru: Fotoliu Para XXL
Popa Adrian

Recomand 5 stele +

Recomand produsele vandute de fabrica de pufi. Calitate este foarte buna, iar personalul este pe masura. Cu ajutorul perlelor am 2 fotolii puf noi. Bravo si va multumesc !

Părere pentru: Perle reumplere