Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 3068 păreri


Alina M.

Super OK

Pufurile foarte OK (am optat pentru modelul cu husa detasabila), culori faine si un mare plus si pentru amabilitate si seriozitate! Recomand!

Părere pentru: Fotoliu Para adolescent

Arsenie Brigiite

Superb!

Este exact asa cum mi l-am dorit! Fiul meu nu se mai dezlipeste de el. Este confortabil si usor de manerat. Multumim mult Fabrica de Pufi!

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Isabela M

Calitate la pret excelent!

Am fost foarte multumiti de colaborarea cu Fabrica de Pufi. Promptitudine, seriozitate si amabilitate la superlativ. De la efectuarea comenzii pe site , comunicarea cu staf-ul, executare si achizitionare, totul a mers ca pe roate. Eram in criza de timp si, in timp ce alti producatori ne-au dat cel mai scurt timp de executie+livrare de 3-4 saptamani, cu Fabrica de Pufi s-a rezolvat totul in 3 zile!!! Iar executia este IMPECABILA. Calitatea saltelelor comandate este foarte buna, materialul frumos , rezistent, cusaturile foarte ok. Deja am facut urmatoarea comanda si suntem siguri ca vom colabora in continuare . Multumim!

Părere pentru: Saltea sezlong standard 60x185x5cm


Andrea

Excelent!

Sunt super încântată de el, nu ma așteptam sa fie totusi atat de mare. E spațios si confortabil. Culoarea e superba! Poate mirosul materialului poate deranja putin, dar dupa ce e lasat la aerisit putin totul e in regula.
Livrarea de aeemenea foarte rapida. Recomand cu drag!

Părere pentru: Fotoliu Para Iris XL


Popa N

Excelent

Un fotoliu puf foarte relaxant, noi îl folosim atât în interior cât și exterior,husă detașabilă se poate curata cu ușurință. Este un produs de calitate, culoarea este foarte frumoasa,recomand cu încredere. Livrarea foarte rapida.

Părere pentru: Fotoliu Para XL


Sore

Foarte bun

Am achizitionat puf XL. Este foarte comod pentru pozitia de sezut, insa pentru cine doreste sa stea mai “pe spate” la o inaltime de 1,70, as recomanda XXL. Cu siguranta voi reveni cu o comananda de puf XXL. Livrare foarte rapida.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Ciprian G

Peste asteptari

Comanda rapida, comunicare eficienta, calitate neașteptat de ridicată. Merită toți banii!

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Kadar Levente

Impresie despre comanda

Livrare promta,calitate conform asteptarilor.Totul a fost OK. Multumesc firmei producatoare, am numai cuvinte de lauda.

Părere pentru: Scaun de plaja pliabil Leon

Andreea

Super multumita

Materialul este de buna calitate, iar fotoliul suficient de mare. Livrarea a fost f rapida.

Părere pentru: Fotoliu Para XL