Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 2873 păreri

Tudor

Relaxare

Un fotoliu relaxant si practic. Poti sa-l pozitionezi cum vrei si sa-l instalezi oriunde in casa sau gradina. Livrare neasteptat de rapida (3 zile in Constanta). Foarte multumit de achizitie si de seriozitatea distribuitorului. Voi reveni cu o noua comanda, cat de curand. Recomand, nu veti regreta!

Părere pentru: Fotoliu Para XXL

Dan M

Noul meu fotoliu de balcon

Materialul este calitativ si pare ca este si rezistent la murdarie, lichide,etc.
Este extrem de usor si poate fi depozitat si in locuri mici.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco

Maria Muntean

Cele mai comode “sezloane”

Am vazut aceste sezlong-puf-uri la mare si ne-au placut pentru ca sunt f comode, se pot pune in mai multe pozitii si sunt usor de mutat. Cred ca sunt un pic mai mari decat cele care le vazusem noi, dar sunt ok pentru ce aveam noi nevoie. Le tinem pe terasa si le folosim pe post de sezlong/canapea, iar iarna, cel mai probabil, le vom folosi ca si fotolii in camerele copiilor-sunt extrem de incantati de ele!
Materialul si culoarea (verde-avocado) sunt perfecte. Sper sa reziste bine si in conditii de ploaie

Părere pentru: Puf Lazy XXL


Catalin C

Foarte multumit!

Comandat luni, primit miercuri! Materialul este foarte placut la atingere iar culoarea rosie nu este "neon", cum ar putea parea din fotografii ci, mai degraba, o nuanta asemanatoare frunzelor toamna. Este suficient de mare pentru o persoana cu inaltimea de 1.8 m. Spre deosebire de ce am citit in unele review-uri de pe site, eu pot spune ca abia astept sa se mai taseze umplutura (generoasa) si sa ma scufund mai bine in el (ce-i drept, eu am 70-71 kg mancat si imbracat). Pana acum, in scurtul timp de cand il am lucratura pare solida si de calitate - timpul va confirma sau infirma. Una peste alta, puful asta ma face sa ma indoiesc de utilitatea canapelei :)

Părere pentru: Fotoliu bean bag Vela XL


Alina Oprea

Excelent

Foarte comod, calitatea materialului este foarte buna si culoarea este de vis.

Părere pentru: Puf Lazy XXL

Roxana

Perfecte!

Am
Comandat 2 perne puf Xxl. Livrarea extrem de rapida, iar produsele absolut minunate!

Părere pentru: Puf Lazy XXL

Piloiu sergiu

Recmand

Sunt foarte calitative, materialele au culori vii, marimea eate foarte Ok, livrarea printa, timpul de așteptare câteva zile. recomand cu incredere.

Părere pentru: Fotoliu Confort