Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 3068 păreri
Paula Ciubuc

Extraordinar

Sunt super confortabile ,culorile sunt minunate,exact ca pe site,și ce este cel mai minunat este faptul ca materialul exterior este impermeabil.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco

Ana B

Excelent

Am comandat un Fotoliu bean bag Vela XXL pentru grădina și sunt extrem de incantata. Comod și practic, se modelează după poziția ta, astfel ca poți liniștit sa lucrezi cu un laptop în brațe sau sa citești o carte. Am comandat pe roșu, culoare vibranta și am sa revin curând cu încă o comanda. Recomand cu toată increderea!

Părere pentru: Fotoliu bean bag Vela XXL

Mureșan Adriana-Ana

EXTRAORDINARE

Am comandat de la o altă firmă și le-am refuzat deoarece nu erau ca pe site. Cele primite de la dumneavoastră sunt în conformitate cu descrierea și sunt foarte mulțumită. Au o calitate extraordinară.

Părere pentru: Fotoliu bean bag Luna

Elena C

Petrecere relaxed cu pufi

Super rapid, comanda plasata online livrare in aceeasi zi pretul a fost corect iar petrecerea pe peluza cu iarba verde a avut succes cu pufii colorati si confortabili. Cu siguranta vom mai achizitiona de pe site-ul fabrica de pufi ☺️

Părere pentru: Inchiriere fotoliu puf Para

Halici Nelu

Mulțumit

Sunt mulțumit de produs dar se putea mai bine, adică se puteau ambala bilele într-un săculeț separat și husa putea să fie spălată.

Părere pentru: Fotoliu Mini Para

Larisa

Pufi de nota 10

Experienta a fost multumitoare. Pufi, au fost folositi cu placere de persoanele invitate la placere. Angajatul de la depozit a fost foarte profi. Voi recomanda cu multa caldura!

Părere pentru: Inchiriere fotoliu puf Para

Simona

Confortabil

Mi-am dorit un puf confortabil, am facut alegerea corecta! Voi mai comanda. Puful e confortabil iar materialul e de calitate!

Părere pentru: Fotoliu bean bag Vela XXL

Maria Luciana D

Super puf!

Comunicarea cu magazinul si curierul foarte ok(am cerut livrare in wk). Puful este super fain, as fi vrut sa fie mai mare, dar probabil mai revin cu o comanda. Culoare frumoasa(mov lila), pare rezistent si bine facut, destul de usor pt dimensiunea lui...

Părere pentru: Puf Lazy XXL
Ioana

Super!

O surpriză minunată!
Calitatea este în regula, precum descrisă pe site.
Comunicarea și livrarea - de nota 10.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco

Ioana

Super!

O surpriză minunată!
Calitatea este în regula, precum descrisă pe site.
Comunicarea și livrarea - de nota 10.

Părere pentru: PersonalizareIsaila Mihaela

Mulțumim !

Ne-a fost recomandat de prieteni care aveau deja un fotoliu Lazy L.Fetiței mele i-a placut foarte mult si am decis sa comandam unul.Foarte profesinalisti !Imediat ce am plasat comanda am primit un mail de confirmare plus un telefon sa ni se confirme ca fotoliul a fost trimis la curier iar la o zi distanță a si ajuns la noi.Super multumiți de alegere!

Părere pentru: Fotoliu copii Lazy L