Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 3068 păreri
Catalin

Experienta excelenta

Am închiriat 5 pufi pentru un mic eveniment, au fost foarte apreciați iar cooperarea cu echipa a fost excelenta. Mulțumesc, mai apelam cu proxima ocazie.

Părere pentru: Inchiriere fotoliu puf Para

Cristiana-Paula I

Confortabil si calitativ

Pufurile sunt 1:1 cu simularea primită pe email. Sunt de calitate si foarte confortabile, iar persoana de conatct a fost foarte amabliă cu privire la comanda si cerinte. Recoamnd 100%.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

octavian I

Excelent

Destul de mare. Mărimea este perfecta ptr mine.Dacă luam ceva mai mare îmi părea rău. Cred că am să îi mai scot din umplutura că să văd cum mă simt când stau pe el deoarece am incercat un puf la un prieten și părea mai moale. Asta e un lucru bun ptr ca am de unde sa scot

Părere pentru: Fotoliu bean bag Vela XL

Sonia B

Foarte comod

Am fotoliul de aprox 1 luna, l am pus pe terasa, este super comod, stau seara pe el si citesc. Sunt f multumita de el!

Părere pentru: Fotoliu Para XXL


Bobu Daniela

Calitate

Am făcut cea mai bună achiziție. Produși comandat a venit să mă bucure prin calitate și colorit, exact așa cum mi-am dorit. Mulțumesc.

Părere pentru: Fotoliu Para XL


Bianca B.

Sunt minunate

Fotoliile para sunt de foarte buna calitate, apreciez mult faptul ca husele pot fi spalate si sunt foarte comozi si mari.
Culorile sunt mega vii si iti inveselesc orice spatiu in care i-ai folosi. Vara ii vom folosi afara, iar la iarna in casa fara nici o problema.

Părere pentru: Fotoliu Para XLEszteró Ida

Recomand!

Livrarea a fost rapida, materialul fotoliului este de buna calitate, culoarea gri frumoasa, se asorteaza bine, cusaturi frumoase. Modelul Bean Bag Luna este potrivit pentru copii si adulti. Recomand!

Părere pentru: Fotoliu bean bag Luna