Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 2958 păreri
Cristina Corciu

Excelent

Am comandat produsul pe site si a fost livrat la timp. Calitatea este foarte buna si, am avut plăcuta surpriza sa primesc o mică atenție ...dulce!
Felicitări!!!

Părere pentru: Fotoliu copii Lazy L

Dana Pandelescu

Cea mai frumoasa experienta cu o achizitie online

In primul rand as incepe sa imi spun parerea expunand realitatea celor intamplate: am comandat fotoliul intr-o noapte, in timp ce navigam pe internet. Era 1 iunie si prima zi dintr-o serie de zile de vacanta si zile libere . Scria in comanda ca livrarea se vare in 3-5 zile, dar, fotoliul meu a fost livrat pe 2 iunie la orele 16:00 - in mai putin de 24 de ore. Serviciul ireprosabi, politete, calitatea produsului foarte buna. Fotoliul acum a devenit piesa de mobilier favorita a copilului de 5 ani care este foarte incantat. Cu siguranta voi mai achizitiona si alte produse.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco

Cupa Alina

Calitate la pret rezonabil

Fotoliul este calitativ ca si material dar si ca pozitie a corpului. Eu il folosesc in sufragerie atunci cand sunt multi invitati, poate fi mutat usor si nu ocupa mult spatiu. Mi-a placut atat de mult incat am mai comandat unul.

Părere pentru: Fotoliu Gogoasa

Oana ISCRU

Produs bun

Am achizitionat fotoliul pentru camera copilului meu de 1 an, pentru a putea sta pe el daca copilul se trezeste noaptea. Produsul este bun, ocupa putin spatiu si poate fi extrem de confortabil daca il modelezi bine. Inclusiv bebe se urca pe el si se joaca. Relatia cu fabricadepufi a fost excelenta, am primit fotoliul la usa rapid si in functie de programul meu. Felicitari!

Părere pentru: Fotoliu Para XXL

Radu Slăvilă

Superb

Ma asteptam sa fie mai mic, insa am rămas plăcut surprins de cât de bine se simte și de calitatea materialului.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco


Diana Terpea

Recomand

E super fain si comod.
Doar ca ma asteptam sa aiba sac inauntru care sa tina umplutura cand vreau sa spal husa :P

Părere pentru: Fotoliu Gogoasa

Georgiana

Mulțumită de achiziție

Puf-ul achiziționat are un material rezistent și ușor de curățat. Este foarte confortabil și un adult poate sta lejer pe el, fiind destul de mare.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco

Gabriela Ahtamon

Super fotoliu

Este un fotoliu rezistent, foarte comod, se mulează după corp, îmi place și culoarea aleasă, un portocaliu. Sunt foarte încântată. Cât despre firma de curierat numai cuvinte de lauda! Sincer îl recomand și altora.

Părere pentru: Fotoliu Confort

Nausi

Foarte comod

Fotoliul este foarte comod, de bună calitate. Culoarea aleasă de mine este foarte plăcută. Ne place foarte mult. Sunt mulțumită de rapiditatea cu care ne-a fost livrat și de comunicarea cu personalul Fabricadepufi. Mulțumim!

Părere pentru: Fotoliu Confort

Csilla Renáta Kiss

simplu, dar superb

Este un puf simplu, cu o mărime destul de mare ca să fie foarte comod. Recomand.

Părere pentru: Fotoliu puf Eco


Ionescu Maria

Client nou

Foarte multumita! Suport, calitate a produsului, comunicare cu personalul la superlativ

Părere pentru: Fotoliu Confort