Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 3068 păreri
BOCIORT BEATRIX

perfect pentru relaxare

Pret/Calitate foarte bun. Imi place foarte mult culoarea si materialul din care este facut. Este perfect pentru relaxare atat pentru adulti cat si pentru copii.

Părere pentru: Fotoliu Para XL


Mosor Dana

Nepotel fericit

Am cumpărat acest bean bag ca si cadou pentru nepoțelul meu și este mulțumit. Spune ca e tare confortabil și materialul este ok.
De asemenea prelucrarea comenzii a fost neasteptat de rapida și produsul a fost livrat în 2 zile :) multumim!

Părere pentru: Fotoliu bean bag Luna


Bica

Fotoliu pară xl

Calitate foarte bună atât în material cât și în culorile vi și nu în ultimul rând in confortul care îl oferă.Recomand tuturor celor care aleg calitatea. .Va multumim!

Părere pentru: Fotoliu Para XL


Alina

Confortabil!

La noi acasă e bătaie pe pufuri. Am achiziționat doar doua din lipsa de spațiu. Sunt comode, perfecte pentru relaxare iar pentru mine care am probleme cu coloana, puful e singurul loc unde stau fără sa am dureri. Zilele trecute am achiziționat unul și pentru mama mea care e foarte incantata de el. Obligatoriu sa luați cu husa, mai ales dacă sunt copii prin preajma...

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Andreea Ion

FOTOLIU PARA XL

Experienta avuta prin cumpararea produsului este caracterizata de promtitudine si usurinta. Produsul se potriveste perfect pentru nevoile noastre.
Multumesc!

Părere pentru: Fotoliu Para XL


Andrei

Super!

Mult mai voluminos fata de cat ma asteptam. Comod si realizat din materiale de calitate. Apreciat imediat chiar si de catre inspectorul de calitate :)

Părere pentru: Fotoliu bean bag Luna

Lili

Puf xxl para

Este bun, dar trebuie scos putin din el pentru a avea o mai mare manevrabilitate. Este ff mare, daca nu prea aveti spatiu XL e m potrivit.

Părere pentru: Fotoliu Para XXL

Attila S

Juniorul e superincantat

Am profitat de oferta de Black Friday, precum si de voucherul primit pt. achizitia anterioara si am cumparat si pt. juniorul nostru un FOTOLIU PARA XL. Se pare ca am fost foarte inspirat pt. ca sincer, de multa vreme nu l-am vazut bucurandu-se de un cadou, ca de acesta (initial cumparasem unul pt. finul nostru, pe care au stat amandoi ... juniorul nemanifestand acel entusiasm, ca sa ma gandesc ca isi doreste si el un astfel de fotoliu)
Fotoliul este dintr-un material rezistent, arata bine si este foarte comod. Il recomand fara nici o retinere !

Părere pentru: Fotoliu Para XL
Georgescu

Puff XXL galben

Un puff foarte confortabil și plăcut. De când eram mică îmi doream un astfel de fotoliu, iar acum mi-am îndeplinit visul.

Părere pentru: Fotoliu Para XXL

Irina

Multumita

Mulțumită de livrare și de calitatea produsului. Material bun, culoarea ca in mostrar. Este foarte mare si umplut cu foarte mult polistiren. Atât de mult încât nu este genul de beanbag care se lasă foarte mult atunci cand te așezi, cum sunt cele gen para. Pentru un adult nu este foarte comod la început, poate după ce se mai taseaza polistirenul. Pentru copii e ok.

Părere pentru: Fotoliu Power Ball


Iulia

Foarte confortabili

Foarte multumita, puțin cam voluminosi, în rest nu am ce reproșa, am comandat 2 pufi, de cand ii avem, canapeaua nu mai are nici un rost:)) Este locul meu preferat si al cățelului nostru, sunt foarte confortabili...

Părere pentru: Fotoliu bean bag Luna

Florin Radu

Servicii si produse excelente

Livrare si suport call center de nota 10, produsul la fel. Foarte placut surpins de faptul ca transportul e gratuit (am comandat 100l). Ambalat f ok, am improvizat un dispozitiv de turnare din saci in puf, folosind un tub scurt, de plastic, de la aspirator asta sa-mi usurez viata... :)).

Părere pentru: Perle reumplere