Păreri despre produsele noastre

4.92/5
Medie bazată pe 2873 păreri
Alexa

Super fotoliul para

Am primit produsul intr-un timp foarte scurt, de pe o zi pe alta. Produsul este bun, pastreaza forma initiala. Culoarea seamana cu cea din imagine si materialul este de buna calitate. Am sa mai comand unul.

Părere pentru: Fotoliu Para adolescent

Nicoleta Codrescu

Super produs, super puf

Ne place tare mult puful comandat. Culori vii, material de calitate si super confortabil, livrare rapida. Suntem încântați de achiziție, mai ales beneficiarul pufului-puiutul nostru de 7 ani. Va multumim!

Părere pentru: Fotoliu Para adolescent

Daniel

Super servicii si produse

Am avut parte de o comunicare excelenta cu echipa care se ocupa de personalizare, iar produsele au fost livrate in doar câteva zile. Scaunele arata foarte bine si singurul nostru regret e ca am descoperit site ul abia in septembrie :)

Părere pentru: PersonalizareDani

Foarte fain

Primit, placut. Am scos totusi o punga de bile de polistiren pentru ca nu aveam destul loc, mi s-a parut un pic cam plin. Acum e perfect!
Dar atentie, XXL e chiar mare, trebuie aranjat sa il scoti pe o usa :)
Experienta a fost foarte placuta, oamenii extrem de amabili. A sosit repede cu Book Curier

Părere pentru: Fotoliu Para XXL

Oana B

N-ar strica putin mai multa flexibilitate in abordarea clientilor

Am vrut o modificare la comanda (modificare ceruta cu o saptamana inainte de momentul ridicarii fotoliilor) si intr-un final s-a rezolvat dar nu fara a fi certata ca "i-am stresat". Era bine daca fotoliile ar fi fost umplute mai bine dar sa zicem ca voi sti pe viitor ce sa cer. Felicitari pentru comportamentul domnului de la depozit care pregateste comenzile ca a mai indulcit putin atitudinea scortoasa a colegului de la vanzari.

Părere pentru: Inchiriere fotoliu puf Para


DRAGOS

Cea mai buna achizitie a anului

Foarte comod si util. Il folosesc si in curte si la televizor. Perfect pt citit si gaming. Sunt tentat sa mai comand unul.

Părere pentru: Fotoliu Para XL

Daciana

Bun

Destul de bun, dar parca un pic prea țeapăn, poate datorită husei din interior. În general, copilul mulțumit...

Părere pentru: Fotoliu Para XL


Carstea C

Nota 10

Am achiziționat 100 litri de perle, pentru a reumple puful achizitionat in 2018. Livrarea prompta, faptul ca esti contactat inainte de livrare si felul in care arata puf ul dupa reumplere, arata cat de profi sunt oamenii din spatele fabricii de puf. Recomand cu drag.

Părere pentru: Perle reumplere

Mihai R

Super

Este perfect și pentru spatiile mai mici. Este exact că în descriere. Urmează să mai achiziționez unul și este îmbucurător faptul că pot achiziționa de pe site perle pentru reumplere.

Părere pentru: Fotoliu bean bag Luna